Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/customer/www/hotelastoriafano.com/public_html/app/Tygh/Bootstrap.php on line 179
Bij de Club Nautico Fanese, die op slechts enkele passen van ons hotel ligt,

Yachting

De kaik Regina Isabella, een van origine Turks model tweemaster, ligt klaar voor het maken van dagtripjes langs de kust van Fano. Het schip is ook beschikbaar voor themafeestjes, partijen en muzikale evenementen, eventueel onder het genot van typische Fanese visspecialiteiten zoals de’ Rustita’, de ‘Brodetto’ ( vissoep) e ‘Moretta’.

Bij de Club Nautico Fanese, die op slechts enkele passen van ons hotel ligt, kunnen onze gasten zeillessen volgen. De zeillessen zijn voor zowel beginners als gevorderden, kinderen als volwassenen en worden gegeven door gediplomeerde zeilinstructeurs. Een echte aanrader!

De jachthaven van Fano, Marina dei Cesari, is een echte stadshaven en ligt op korte afstand van ons hotel. Het nieuwe havenbekken biedt plaats aan meer dan 420 vaartuigen met een maximum lengte van 40 meter.

Hiervandaan vertrekt ook de vissersboot ‘Flipper’ waarop onze gasten een heerlijke dag kunnen doorbrengen op zee, gecombineerd met naar wens toeristische uitstapjes of het vissen op makreel. Maar ook langelijnvisserij op tonijn en voshaai behoort tot de mogelijkheden.

 


Voor meer informatie en beschikbaarheid klik hier »